Naš zadatak je da ponudimo IT usluge prilagođene Vašim potrebama!

Za naše korisnike usluga biramo najbolje rešenje kako u domenu odabira odgovarajućeg softvera i kompletne podrške, tako i optimizacije i smanjenja rizika od kvarova ili kompletnog računarskog sistema na kojem klijent radi. Naše IT usluge su prilagođene vašem poslovanju.

IT usluge za vaše moderno poslovanje. Obezbedite siguran i brz pristup internetu uz neku od naših Internet servisa, koje su napravljene sa ciljem da zadovolje različite potrebe korisnika usluga. Avana tim vam stoji na raspolaganju!

Optički pristup internetu

Ako želite siguran, brz i simetričan pristup internetu, preporučujemo naš premijum Internet servis realizovan preko optičkih vlakana. Ovo je jedan od najsavremenijih načina pristupa širokopojasnom internetu i omogućava korišćenje servisa uz veliku brzinu prenosa podataka.

Wireless

Bežični WiFi Internet pristup je namenjen poslovnim korisnicima i realizuje se bežičnim povezivanjem korisnika na najbližu AVANA baznu stanicu putem PtP (Point-to-Point) linka. AVANA poseduje razgranatu mrežu WiFi baznih stanica na teritoriji Beograda, putem koje se mogu ostvariti brzine povezivanja do 100 Mb/s.

4G

Usluga 4g mobilni internet Vam omogućuje stabilnu internet konekciju gde god da se nalazite u zemlji. Tarifni paketi su na bazi mesečne pretplate koja podrazumeva korišćenje GB-a uključenih u mesečnu pretplatu. Data saobraćaj uključen u mesečnu pretplatu može se koristiti samo u nacionalnom saobraćaju.

Kompletna IT rešenja za poslovne korisnike podrazumevaju detaljno planiranje i analizu potreba korisnika, nabavku adekvatne opreme kao i samu implementaciju, puštanje u rad i održavanje svih sistema potrebnih za nesmetan rad korisnika. Od rešenja za biznis korisnike nudimo hosting, VPS, cloud, administraciju i outsourcing. Pitajte nas kako možemo da unapredimo Vaše poslovanje i olakšamo svakodnevne poslovne aktivnosti.

Hosting

Web Hosting je usluga koju pružamo kao specijalizovana kompanija, koja omogućava da Vaša prezentacija bude vidljiva na internetu. Uz naše Hosting pakete garantovane dostupnosti i mrežu visokog kvalitata Vaša prezentacija će imati brz i kvalitetan pristup web uslugama iz svih krajeva sveta. Transfer na naše servere je veoma lak proces koji može da se obavi u kratkom roku.

Cloud

Cloud Hosting je vrsta web hostinga za zahtevnije korisnike koji imaju potrebe za rešenjem koje zahteva veću količinu resursa. Cloud Hosting predstavlja Vaš privatni VPS server sa garantovanim i skalabilnim resursima na Cloud platformi koja pruža korisniku nezavistan rad uz lako korišćenje. Po svojim potrebama, kreirajte svoj cloud i ograničite mesečne troškove na iznos koji vam odgovara.

VPS

VPS (Virtual Private Server) je virtuelni server po meri korisnika koji žele da svoj sajt ili email koriste potpuno nezavisano od drugih. Svaki virtuelni server ponaša se kao zaseban server sa sopstvenom IP adresom.
Napretkom tehnologije omogućeno je da ovi korisnici mogu deliti jedan fizički server, a u isto vreme da budu softverski i hardverski nezavisni jedni od drugih. 
Na ovaj način jedan korisnik svojim delovanjem ne može da ugrozi rad drugog korisnika bez obzira na svoje aktivnosti.

Održavanje računarskih
mreža i sistema

Preduslov za nesmetan rad svake firme je stabilno funkcionisanje računara, računarskih mreža i sistema, a naš tim stručnjaka pruža uslugu u kojoj preuzimamo kompletnu brigu o aktivnoj i pasivnoj IT opremi.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u sektoru pružajući IT usluge, Avana tim je tu da pomogne klijentima oko nabavke adekvatne IT opreme.

Hardware

Avana omogućava svojim klijentima nabavku skoro svake vrste hardware-a. Klijenti mogu da očekuju pomoć oko procesa instalacije i obučavanja osoblja za rad na novim uređajima.

Software

Osim nabavke hardware-a, možemo Vam pomoći prilikom odabira i kupovine različitih softvera i softverskih rešenja. Izlazimo u susret različitim profilima korisnika koji žele da osavremene svoje organizacije u određenoj IT oblasti.