IT Usluge

IT Usluge | Pristup internetu

IT usluge za vaše moderno poslovanje. Obezbedite siguran i brz pristup internetu uz neku od naših Internet servisa, koje su napravljene sa ciljem da zadovolje različite potrebe korisnika usluga. Avana tim vam stoji na raspolaganju!

Optički pristup internetu

Ako želite siguran, brz i simetričan pristup internetu, preporučujemo naš premijum Internet servis realizovan preko optičkih vlakana. Ovo je jedan od najsavremeniji način prenosa podataka i omogućava korišćenje najnaprednijih servisa uz veliku brzinu prenosa podataka.

Wireless

Bežični WiFi Internet pristup je namenjen poslovnim korisnicima i realizuje se bežičnim povezivanjem korisnika na najbližu AVANA baznu stanicu putem PtP (Point-to-Point) linka. AVANA poseduje razgranatu mrežu WiFi baznih stanica na teritoriji Beograda, putem koje se mogu ostvariti brzine povezivanja do 100 Mb/s.

4G

Usluga 4g mobilni internet Vam omogućuje stabilnoj internet konekciji gde god da se nalazite u zemlji. Tarifni paketi su na bazi mesečne pretplate koja podrazumeva korišćenje GB-a uključenih u mesečnu pretplatu. Data saobraćaj uključen u mesečnu pretplatu može se koristiti samo u nacionalnom saobraćaju.

IT Usluge | Biznis rešenja

Kompletna IT rešenja za poslovne korisnike podrazumevaju detaljno planiranje i analizu potreba korisnika, nabavku adekvatne opreme kao i samu implementaciju,puštanje u rad i održavanje svih sistema potrebnih za nesmetan rad korisnika. Od rešenja za biznis korisnike nudimo hosting, VPS, cloud, administraciju i outsourcing. Vidite kako možemo da unapredimo Vaše poslovanje i olakšamo svakodnevne poslovne aktivnosti.

Hosting

Web Hosting je usluga koju pružamo kao specijalizovana kompanija, koja omogućava da Vaša prezentacija bude vidljiva na internetu.Uz naše Hosting pakete garantovane dostupnosti i mrežu visokog kvalitata Vaša prezentacija će imati brz i kvalitetan pristup web uslugama iz svih krajeva sveta. Transfer na naše servere je veoma lak proces koji može da se obavi u kratkom roku.

Cloud

Cloud Hosting je vrsta web hostinga za zahtevnije korisnike koji imaju potrebe za rešenjem koje zahteva veću količinu resursa. Cloud Hosting predstavlja Vaš privatni VPS server sa garantovanim i skalabilnim resursima na Cloud platformi koja pruža korisniku nezavistan rad uz lako korišćenje. Po svojim potrebama, kreirajte svoj cloud i ograničite mesečne troškove na iznos koji vam odgovara.

VPS

VPS (Virtual Private Server) je virtuelni server po meri korisnika koji žele da svoj sajt ili email postave na serveru koji je nezavisan od drugih korisnika. Iako oni dele jedan server, svaki virtuelni server unutar fizičkog servera ponaša se kao zasebni server sa sopstvenom IP adresom. Napretkom tehnologije omogućeno je da ovi korisnici mogu deliti jednu mašinu-server, ali i da budu softverski i hardverski nezavisni jedni od drugih. Na ovaj način jedan korisnik ne može da ugrozi rad drugog korisnika šta god da uradi sa svojim delom servera.

Održavanje računarskih mreža i sistema

Preduslov za nesmetan rad svake firme je stabilno funkcionisanje računara, računarskih mreža i sistema, a naš tim stručnjaka pruža uslugu u kojoj preuzimamo kompletnu brigu o aktivnoj i pasivnoj IT opremi.

- Tehnička podrška s udaljene lokacije ili u vašem poslovnom prostoru
- Dijagnostika, obezbeđivanje i optimizacija mreže kao i uklanjanje svih mrežnih problema
- Dijagnostika, obezbeđivanje i optimizacija radnih stanica i servera
- Redovno hardversko servisiranje i održavanje radnih stanica i servera
- Redovno ažuriranje aplikacija i Internet prezentacija.

IT Usluge | Nabavka opreme

Nakon dugogodišnjeg iskustva u sektoru pružajući IT usluge, Avana tim je tu da pomogne klijentima oko nabavke adekvatne IT opreme.

Avana omogućuje svojim klijentima nabavku skoro svake vrste hardware-a. Klijenti mogu da očekuju pomoć oko procesa instalacije i obučavanja osoblja za rad na novim uređajima.

Osim nabavke hardware-a, možemo Vam pomoći prilikom odabira i kupovine različitih programa i programskih rešenja. Izlazimo u susret različitim profilima korisnika koji žele da osavremene svoje organizacije u određenoj IT oblasti.