Avana Affiliate Program

Postanite saradnik Avana tima i budite nagrađeni za klijente koje nam dovedete. Naš koncept je da neprimetno integrišemo naše usluge IT podrške sa vašim, unapred uspostavljenim vezama u IT-ju i u srodnim oblastima, a sve u cilju daljeg unapređenja poslovanja. Preporučite nas potencijalnim klijentima koji bi bili zainteresovani za naše usluge i ostvarite proviziju od upostavljene saradnje.

Za koga je ovaj program?

Digitalne konsultante & agencije

Ako ste konsultant, radite samostalno ili u okviru agencije i imate klijente koji bi potencijalno bili zainteresovani za Avanine usluge – vi ste prava osoba.

IT sales agente & profesionalce

Ako radite kao prodavac ili razvojni menadžer sa IT iskustvom, sigurno imate relevantni krug veza. Iskoristite to kontaktirajte nas i unovčite dugo negovane kontakte.

Agencije za web razvoj

Ukoliko radite u IT sektoru, ali nemate kapacitet da se bavite klijentima kojima je potrebna dodatna IT podrška. Budite bez brige, Avana tim je tu da vas podrži.

Mala preduzeća ili frilenseri

Ako se nalazite u početnoj fazi poslovanja i neophodan vam je stručnjaka kako bi proširili oblasti ekspertize, možete računati na nas. Stojimo vam na raspolaganju.

Šta je u tome za vas?

Sve što treba je da nas uputite na relevantne kontakte, a mi ćemo nagraditi vaš trud provizijom, kada ti kontakti postanu naši klijenti. Ako uspostavimo dugoročnu saradnju sa klijentima koje ste preporučili, tada svakako možete očekivati i druge privilegije, kao što su fiksna provizija ili bonusi!

Zašto biste preporučili tim Avane?

Jedinstven pristup

Svaki član tima Avane je visoko kvalifikovan stručnjak koji rešava probleme u pravom trenutku. Mi smo tim ljudi, usmerenih na pružanje vrhunskih rešenja našim klijentima. Ne koristimo usluge kontakt centra jer volimo da uspostavljamo lični odnos sa našim klijentima.

Godine iskustva

Već više od 10 godina pružamo našim klijentima efikasnu IT podršku sa jedinstvenim ciljem zajedničkog rasta. Naš tim je spreman da se adekvatno i proaktivno brine o sistemima i računarima klijenata.

Naši procesi

Naša predanost inovaciji i stalnom unapređenju osigurava da uvek idemo korak dalje kako bismo ispunili i premašili očekivanja naših klijenata i saradnika. Naši procesi su uvek transparentni, agilni i efikasni.

Provizija za partnere

Potreba za IT podrškom raste svakog dana. Ispitajte mogućnosti i prilike - omogućite svojim klijentima pristup visokokvalitetnim uslugama i obezbedite sebi dodatnu zaradu.

Pouzdan partner

Imajući Avanu kao partnera, sigurno ste korak bliže ostvarivanju svojih poslovnih ciljeva. Otvorite vrata za nova područja rasta i uspeha.

Dobijte svoju proviziju

Nudimo velikodušne provizije, a vaša zarada zavisi od vrednosti ugovora koje dovedete putem preporuke. I, nemojte brinuti, uvek plaćamo na vreme.

Često postavljana pitanja

Koliko kontakata mogu proslediti Avani?
Ne postoji ograničenje u broju klijenata koje možete dovesti – svi koji su zainteresovani za Avanine usluge su dobrodošli. Na kraju, naš zajednički cilj je stvaranje što više uspešnih i dugotrajnih saradnji.
Naš proces rada je veoma transparentan, pa ćemo vas redovno obaveštavati o statusu saradnje. U našem je interesu da budete motivisani i da nam prosleđujete nove kontakte, a verujemo da je uspeh najbolja motivacija.
Naravno. Pre nego što započnemo našu zvaničnu saradnju, potpisaćemo Partnerski sporazum gde ćete biti obavešteni o uslovima i odredbama. Na taj način, možete biti sigurni da ćete uvek dobijati svoju proviziju.

Da li ste spremni da zajedno napredujemo?

Kontaktirajte nas da zajedno istražimo mogućnosti.