Kolokacija servera

Usluga server housing-a je usluga zakupa prostora, energetske infrastrukture, i osnovne mrežne povezanosti za smeštaj vaših fizičkih servera i druge IT opreme u namenski uređenim i obezbeđenim prostorijama Avane.

Ova usluga omogućava organizacijama da svoju IT infrastrukturu smeste van sopstvenih prostorija ili objekata, obezbeđujući visok stepen dostupnosti, sigurnosti i pouzdanosti.

Prednosti kolokacije servera uključuju bolju pouzdanost, veću brzinu internet veze i smanjenje potreba za održavanjem fizičkog prostora. 

Ova usluga je posebno korisna za kompanije koje žele kontrolu nad svojom serverskom opremom, ali ne žele da ulažu u izgradnju i održavanje sopstvenog data centra.

Naši stručnjaci koriste najnovije tehnologije čime pružaju visok nivo zaštite i bezbednosti vaših podataka i serverske opreme. Brza internet veza u našim data centrima omogućava visoku dostupnost i performanse vaših servera. Serverska oprema će biti smeštena u optimalnim uslovima sa klimatizacijom i redovnim održavanjem kako bi se obezbedila maksimalna funkcionalnost. 

Avana je tu za Vas!

Avana je na samo jedan poziv od vas!

Naš glavni zadatak je da vam ponudimo najbolje moguće rešenje koje odgovara vašim potrebama!

Zainteresovani ste za Avana IT podršku?

Naš glavni zadatak je da vam ponudimo najbolje moguće rešenje koje odgovara vašim potrebama!