Infrastrukturni servis

Infrastrukturni servisi su ključni za održavanje stabilnosti i sigurnosti IT okruženja i omogućavaju vam da efikasno koriste svoje IT resurse. Povezivanjem svojih IT delova infrastrukture da komuniciraju sa lakoćom učinićete svoj posao lakšim i jednostavnijim.
Avana tim će vam pomoći da se odlučite za rešenje koje savršeno odgovara vašim potrebama.

Infrastrukturni servisi, često nazivani i infrastruktura kao usluga (IaaS – Infrastructure as a Service), su ključni element cloud computinga i tehnološke infrastrukture. Ovi servisi pružaju virtualizovane resurse i kapacitete za skladištenje, procesiranje, mrežu, i druge osnovne IT resurse.

Održavamo korak sa tehnologijama konstantnim ulaganjem u edukaciju našeg inženjerskog tima. Time obezbeđujemo korisnicima da brzo i lako povećaju ili smanje svoje IT resurse u skladu sa promenljivim zahtevima. Ovo dalje omogućava efikasno upravljanje resursima i smanjuje troškove.

Dodatna vrednost za naše korisnike je svakako veliko iskustvo koje nam omogućava da za svakog korisnika kreiramo optimalno rešenje koje je u skladu sa tehnologijama koje se već koriste. Usput, naš stručni tim preuzima odgovornost upravljanja i održavanja infrastruktura, time konstantno štiteći od potencijalnih rizika od kvarova ili gubitka podataka.

Hosting, mrežna infrastruktura, cloud usluge, baze podataka i skladištenje podataka, sigurnosne usluge, virtualizacija – su samo neke od usluga koje naš tim već godinama pruža velikom broju zadovoljnih klijenata. 

Avana je na samo jedan poziv od vas!

Naš glavni zadatak je da vam ponudimo najbolje moguće rešenje koje odgovara vašim potrebama!

Zainteresovani ste za Avana IT podršku?

Naš glavni zadatak je da vam ponudimo najbolje moguće rešenje koje odgovara vašim potrebama!