Nabavka i održavanje softverskih licenci

Od samog početka 2010. godine, prilikom redovnog obilaska firmi, tržišna inspekcija počela je da pregleda instalirane programe na svim kompaniskim računarima.

Do sada su mnogi poslodavci koji nisu imali licencirane programe na računarima osetili posledice ovakvog ponašanja a one uključiju veoma visoke novčane kazne, kao i konfiskaciju nelegalnog softvera.

Softverske Licence i Oprema

Licenciranje softvera je neophodno za uspešno poslovanje i ono pomaže korporacijama da zaštite svoje intelektualne resurse, generišu prihode, uspostave saradnju i održe integritet brenda, što kao rezultat doprinosi njihovom dugoročnom uspehu na tržištu.

Od nas možete nabaviti licence kao i opremu, po najpovoljnjim cenama i dogovoriti brzu implementaciju i nadogradnju potrebnih licenci.

Ukoliko dođe do većih kvarova, možete biti bezbrižni jer će naše kolege, IT stručnjaci da ga otklone u najkraćem vremenskom roku. 

U našoj ponudi se nalaze sledeće usluge:

  •  Legalizacija, nabavka, instalacija, i održavanje operativnih sistema (Microsoft Windows, MacOS, Linux i drugi) na svim računarima.
  • Legalizacija, nabavka, instalacija i održavanje Microsoft Office paketa na svim računarima
  • Nabavka, instalacija i održavanje anti-virus softvera na svim računarima
  • Nabavka licenci za ostale software, aplikacije (Adobe Creative etc)
  • Ažuriranje postojećih softvera i licenci kako bi se vaše poslovanje odvijalo na najbolji mogući način.

 

Šta je softverska licenca?

Većina softvera se ne prodaje, već proizvođači korisnicima izdaju pravo korišćenja. Klijent kupuje pravo na korišćenje softvera ili programa za određeni vremenski preriod, koji može biti ili neograničen ili na određeno vreme.

Avana je na samo jedan poziv od vas!

Naš glavni zadatak je da vam ponudimo najbolje moguće rešenje koje odgovara vašim potrebama!

Zainteresovani ste za Avana IT podršku?

Naš glavni zadatak je da vam ponudimo najbolje moguće rešenje koje odgovara vašim potrebama!